Grace Cooke – Megvilágosodottak

1.890 Ft (1.488 Ft + ÁFA)

Rendelhető: 2019. február

Cikkszám: ISBN9789630636223 Kategória:

Leírás

Grace Cooke (1892-1979 szeptember 5.) médium a 20-as 30-as évek alatt rendszeresen együtt dolgozott lelki vezetőjével, White Eagle mesterrel. Nevéhez fűződik a White Eagle Lodge 1936-os londoni megalapítása.

A Megvilágosodottak című Cooke könyvében a szerző saját előző életeiről mesél, a könyv eredeti angol címe: The Illumined Ones, ezt legújabban – talán a félreértések elkerülése végett – “Memories of Reincarnation” címen lehet eredeti nyelven olvasni. Grace Cooke, a legendás angol médium, megdöbbentő részletességgel számol be két előző életének emlékeiről. És nem akármilyen életekről van szó! Minden fizikai és lelki erőt igénybe vevő próbatételek, és beavatási szertartások szegélyezik a fény felé törekvő egykori tanítvány útját. A történet hátterében megismerkedhetünk a tízezer évvel ezelőtti maja civilizáció felépítésével, és működésével, valamint az ókori Egyiptommal, Rá-Hotep fáraó idejében. A történetek hitelesek, és már megjelenésük idején is nagy érdeklődést keltettek. Később a Brittish Museum sikerrel igazolta az egyiptomi történet néhány részletének hitelességét, és egyes szereplőinek azonosságát!
White Eagle, a jelenleg magasabb rezgésű világokban élő mester mindkét történetben jelen van. A maja történetében, mint Grace Cooke (Minesta) édesapja, és maja király, Egyiptomban, mint Is-Rá, a főpap, és Grace Cooke (Rá-min-ati) tanítója szerepel. Karmikus lánc köti össze őket, és a White Eagle Lodge mai formájában, közös munkájuk eredménye. Az alapokat azonban több ezer évvel ezelőtt rakták le

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Grace Cooke – Megvilágosodottak” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük